REFERENTIES
HOME
Jopper heeft ruim 9 jaar ervaring met de werving en selectie van Poolse arbeidskrachten, waarvan 5 jaar als detacheringsbureau. Wij zijn in staat om in heel Nederland snel en flexibel met uw behoefte aan tijdelijke werkkracht om te gaan. Of het nu gaat om piekdrukte door seizoensinvloeden of vakantieperiodes, om vervanging bij uitval van het eigen personeel, om een groeiende orderportefeuille, of gewoon om extra werkzaamheden. Door onze dienstverlening draagt Jopper bij aan de continuÔteit en het succes van bedrijven in de logistiek en distributie, restaurants en horeca, en de productie.


CASES

groothandel in schaaldieren
geen personeel beschikbaar voor nachtploeg


Onze groothandel gevestigd in een van de oude Zuiderzee-vissersdorpen, heeft een continu-aanvoer van gekoelde versproducten in grote volumes. Het product moet worden klaargemaakt voor een bewerking elders en na retourontvangst worden gedoseerd en verpakt. De Multivac-verpakkingslijnen draaien 24 uur per dag. Het blijkt steeds lastiger de nachtploegen in volledige bezetting te laten draaien met het eigen, vaste personeel. De Poolse medewerkers van Jopper bieden hier een uitkomst, zij werken zich snel in en overstijgen de efficiency-eis op korte termijn. Een win-winsituatie: de productie kan volbedrijf doordraaien, het eigen personeel hoeft niet te worden ingezet in nachtploegen, de Polen verdienen goed en doen ervaring op met moderne voedselverwerkingstechnieken. Wij zijn tevreden over de medewerkers van jopper. Zij werken goed en zelfstandig. Zij worden goed begeleid. Klant van Jopper sinds januari 2007.

suikerproducent
problemen met het aantrekken van vast, ongeschoold
personeel dat loyaal en gemotiveerd blijft


Ons productiebedrijf, gevestigd in het midden des lands, produceert suiker voor het grootwinkelbedrijf, zowel nationaal als internationaal. Dient te voldoen aan hoge kwaliteits- en hygiŽne-eisen. Wij zoeken gemotiveerd personeel voor de productiemachines. Personeel dat flexibel is qua werktijden en aard van de werkzaamheden. Het aantrekken en op langere termijn vasthouden blijkt niet altijd eenvoudig. Ongeschoold personeel met technisch inzicht is schaars. Jopper kon voldoen aan die wensen. Bovendien ontwikkelden enkele van de gedetacheerde Poolse medewerkers zich na verloop van tijd tot multi-functionele arbeidskrachten. Medewerkers die inzetbaar zijn in alle productiefuncties, in staat om onderhoud en reparaties te verrichten, altijd beschikbaar zijn, en leidinggevend optreden wanneer er extra Poolse medewerkers moeten worden ingezet bij drukte. Inmiddels zijn wij vier jaar tevreden over Jopper en hun mensen.

restaurant
onvrede met kwaliteit van personeel
van lokaal uitzendbureau


Grote Horeca-onderneming in het hart van het Gooi. Heeft naast het restaurant alle faciliteiten voor vergaderingen, presentaties, congressen, recepties, bruiloften en partijen. Het gaat dan om gezelschappen van 6 tot 300 personen. Er is een hecht, op elkaar ingewerkt team. Er moet snel en efficiŽnt onder hoogspanning worden gewerkt. De afwasploeg moet de aanvoer van gebruikt serviesgoed bijhouden, geen achterstand oplopen. Vooral het leeghalen van de afwasmachines en het opbergen van het servies vereist zorgvuldigheid, jonge mensen willen nogal eens de kantjes er vanaf lopen Maar de wil tot verbetering was er bij de vorige ploeg helaas niet. Jopper kon dat oplossen door echt betrokken mensen te plaatsen, die bovendien altijd aanwezig zijn. Sinds 9 maanden klant van Jopper en 100% tevreden.

groothandel in gevogelte
onvrede met prijs-kwaliteitverhouding
van ingehuurd flexpersoneel


Onze groothandel heeft behoefte aan loyaal personeel, dat "ervoor gaat". Essentieel voor ons is dat iedere ingezette werknemer de teamproductie kan bijbenen, en liefst er nog wat bovenop legt. Sterke concurrentie, ook uit het buitenland, dwingt het bedrijf scherp op de marges te letten. Wij zijn al overtuigd van de goede kwaliteiten van de Poolse arbeidskrachten. Nu het detacheringsbureau nog. Dus naast motivatie en efficiŽnt werken, is de prijs-kwaliteitverhouding van de inleenkrachten van groot belang. Het management toetst dit periodiek. Hierdoor viel een vorige leverancier af. Naast goed personeel kon Jopper een scherp tarief aanbieden: een win-winsituatie voor in- en uitlener! Door goede voorbereiding en overleg verliep de overgang soepel. Sinds 6 maanden klant van Jopper.


DETACHERING
DE REGELS
REFERENTIES
OVER JOPPER
CONTACT
POLSKI
Biltseweg 6-A, 3744 BV Baarn, T: +31 (0) 35 666 8660, F: +31 (0) 35 666 8398, M: + 31 (0) 6 53 381 776, E: info@jopper.net, I: www.jopper.nl